En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en usturuplu bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Kapının bedii konstrüksiyonsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Dokumaların bir parçbirliı şeklinde olduğundan sadık şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki isim sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların adetsı da insanoğluın çokluğuna bakılırsa olası başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde Yangın Çıkış Kapısı boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların yanı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Dairesel tasarım, göl ayağı izini en aza indirirken vergili dikey harekete ruhsat verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar sinein pratik bir intihap haline getirir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

İemtia edildikleri malzemelerin tamlık iklim koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Net olarak anlamanız için bayağıya henüz önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek isterim.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de fazlasıyla önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy yamanın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page